Restaurant

Restaurant

Credem cu adevărat în vorba ”bucătăria este chintesența ospitalității”, iar ambiția noastră este ca orice gustare servită la noi să intre în topul tău al celor mai bune experiențe culinare.

Ne place grozav când ne provoci să îți pregătim o cină personalizată sau să îți satisfacem o anumită poftă la micul dejun sau în orice alt moment al zilei.  Bucătarii noștri își pun toate talentele la bătaie ca să îți prepare cele mai delicioase mâncăruri traditionale românești sau din bucătăria internațională.

Dacă plănuiești o zi întreagă de aventură pe munte sau de explorare a împrejurimilor, îți pregătim noi pachețele cu cele mai proaspete gustări. E suficient doar să ne anunți de dorința ta.

Răsfățul tău de dimineață este de asemenea o prioritate pentru noi. În acele zile în care ai chef să îți prelungești dimineața în pat, îți putem aduce micul dejun în camera. Îți sugerăm totuși să îți savurezi cafeaua în restaurant, chiar lângă fereastră: e unic acel sentiment în care vezi cer și pădure oriunde îți întorci privirea!

Te invităm să ne descoperi

Cazare

Restaurant

Sală de conferinţe

Bar & club

Terasă